Hallo, ik ben Jorinde

Graag stel ik me aan je voor.

Ik ben Jorinde, 36 lentes jong en woon samen met mijn man en drie meiden in Eersel, een dorpje onder Eindhoven. Ik heb een grote passie voor fotografie en ben met name geïnteresseerd in gezinsfotografie. Ik kan hier al mijn enthousiasme en creativiteit in kwijt. Wat een geluk dat ik al zo veel gezinnen voor mijn lens heb gehad.

Mensen die mij kennen weten dat ik als ik ergens voor ga, dat het dan een succes wordt. Ik ben graag een bezige bij. Naast mijn werk als fotograaf, werk ik ook nog eens 4 dagen in het beroepsonderwijs en sport ik heel graag en veel!

Hoe ik mijn stijl het beste zou kunnen omschrijven, is de combinatie van warme, zachte, natuurlijke kleuren, een mooie zachte zonnestraal maakt het compleet, maar ook zonder de zon kan ik een foto echt magisch vinden. Het liefst leg ik spontane momenten vast, dus geen standaard poses met ‘zeg eens cheese’. Mijn doel is om spontane foto’s te maken zonder dat je doorhad dat de camera aanwezig was. Laten we gezellig samen herinneringen vastleggen, is mijn motto.

Liefs, Jorinde

Profielfoto3